Care


Hoe voorkom ik voetengeur?

Om buitensporige transpiratie tegen te gaan kunt u het beste sokken dragen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals katoen, en schoenen die uw voeten laten ademen. Dit vermindert de groei van schimmels en bacteriën die de nare geurtjes veroorzaken. Een andere manier om onprettige schimmels te voorkomen is een antibacteriële deodorantspray te gebruiken. Als u last hebt van hardnekkige transpiratie, kan een crème helpen, maar schoenhygiëne is ook essentieel. Probeer eens een deodorantspray voor schoenen of inlegzooltjes van geactiveerde kool om nare geuren te helpen verwijderen.

Fresh Step Deodorant Spray

Hoe kan ik likdoorns het beste verzorgen?

Kies allereerst voor comfortabele schoenen, om te voorkomen dat likdoorns ontstaan. Als er al een likdoorn is ontstaan, kunt u deze verwijderen of beschermen. U kunt proberen de likdoorn met een crème te verwijderen en met een vijl na een voetbad. Om likdoorns te beschermen, de pijn te verlichten en het ongemak door wrijving en schuren te verminderen, kunt u een beschermende pleister van vilt, latex of gel gebruiken.

Likdoorn Verwijderpleisters

Wat kan ik tegen blaren doen?

Blaren worden veroorzaakt door de wrijving die ontstaat wanneer u rent of nieuwe schoenen draagt. Blaren ontstaan meestal op de zool van uw voet of op uw tenen. Scholl Blister Packs beschermen, verlichten en bevorderen de genezing van blaren.

Blarenpleisters - Hydra-Gel