Veelgestelde vragen

Velvet  Smooth™Wet & Dry voetvijl

Als trotse eigenaar van Velvet Smooth™ Wet & Dry voetvijl krijgt u vast veel vragen. Als u ze allemaal wilt kunnen beantwoorden, leest u de antwoorden op de veelgestelde vragen.

1. Is de Velvet Smooth™ Wet & Dry-voetvijl volledig waterdicht?

Ja, die is waterdicht en kan onder stromend water of in bad worden gebruikt. 

2. Kan ik mijn rollers met Diamantkristallen gebruiken op Velvet Smooth™ Wet & Dry voetvijl?

Ja, ze passen op het apparaat, maar omdat ze niet zijn ontworpen voor gebruik op een natte huid raden we aan om voor de beste resultaten de Wet & Dry rollers te gebruiken.

3. Welke snelheidsinstelling moet ik kiezen?

Dit is afhankelijk van uw individuele behoeften en het eelt. Als u hardnekkig eelt wilt verwijderen of behoefte hebt aan een snellere behandeling, gebruikt u het tweede snelheidsniveau.

4. Wanneer moet ik de roller vervangen?

Dit is afhankelijk van hoe vaak en lang u uw Velvet SmoothTM Wet & Dry-voetvijl gebruikt. Als u merkt dat de werking afneemt, is het tijd om de roller te vervangen.

5. Waarom zijn er verschillende rollers?

Net als bij de bestaande Velvet SmoothTM hebben wij verschillende rollers die zijn ontworpen voor verschillende maten van eeltvorming en die perfect inspelen op uw wensen!

6. Hoe laad ik de Velvet Smooth™ Wet & Dry-voetvijl op?

De Velvet SmoothTMWet & Dry oplaadbare voetvijl wordt geleverd met een oplaadstation, kabel en stekker. Lees vóór het eerste gebruik de aanwijzingen die met het apparaat zijn meegeleverd.